Nieuws

Soos Café Dapper september 2023

Beste mensen, 

De zomerstop is voorbij. Ik hoop dat iedereen, ondanks het mindere weer, toch genoten heeft van de zomer. In ieder geval hebben we een redelijke nazomer gehad.  

Zondag 24 september starten we weer met Café Dapper. Natuurlijk op ons vertrouwde plekje, Café de Kroeg, waar Theo en Esther ons altijd heel gastvrij ontvangen. 

De tijden zijn onveranderd, van 14.00 tot 17.00 uur. Koffie, thee is gratis en onze Gerard zal weer voor de hapjes zorgen. 

Kom zondag gezellig langs voor een hapje, drankje, praatje en/of dansje. 

Namens team Café Dapper: 

Wil, Frans, Gerard, Marcel en René. 

Café OokZo! juli

Beste mensen,

Aanstaande zaterdag 8 juli is er weer een Café OokZo! We gaan er met zijn allen natuurlijk een leuke middag van maken!

De soos wordt gehouden van 15:00 tot 19:00 uur, op onze locatie:

Café Station Zuid

Erasmusstraat 9

5216 HM ‘s-Hertogenbosch

Dit ligt in Den Bosch Zuid net buiten het centrum. Door de bus te nemen op het Centraal Station Den Bosch, lijn 1 of 156 en uit te stappen bij bushalte Vondelstraat, ben je binnen 2 minuten lopen in de Erasmusstraat. Danny verwelkomt jullie bij bushalte Vondelstraat.

Na de soos kun je bij de bushalte in de Erasmusstraat lijn 1 of 156 nemen die naar het Centraal Station gaat. Heb je vragen? Mail dan naar Danny of Peter: dadeen1973@gmail.com – peter@cocnoordoostbrabant.nl

Fijn om jullie komende zaterdag weer te ontmoeten! Tot zaterdag 8 juli!

Lieve groet van het team Café OokZo!

Café Dapper afsluiting seizoen.

Zondag, 25 juni 2023.

Afgelopen zondag was alweer de laatste bijeenkomst van dit seizoen voor Café Dapper. En wat hebben we genoten afgelopen zondag. En niet alleen van het mooie weer.

Deze keer stond Café Dapper in het teken van het 10-jarig vrijwilliger zijn van onze Will. En wat hebben we haar in het zonnetje gezet. Natuurlijk moesten we haar eerst mooi versieren. Daarna ook nog wat lekkers bij de koffie. Een heerlijke tompouce met de afbeelding van Will ging er lekker in. En daar bleef het niet bij, onze Gerard was druk in de weer met de andere hapjes, worst, chips en warme snacks. Hij had het er maar druk mee. Ook hadden we een special guest. Niet minder dan onze Danny ging als DJ aan de slag en onze Patricia zong live nog een paar mooie liedjes. Wat zijn dat toch toppers. En dan dacht je alles gehad te hebben, kwam de geheime minnares van Will nog een optreden verzorgen. Miss Robinia, hartelijk dank daarvoor.

Ook onze vaste DJ Marcel kwam nog even langs. Zoals velen weten is Marcel ziek en ondergaat momenteel hiervoor een behandeling. Toch lukte het hem om ons te verblijden met een bezoekje. Dat kwam goed uit, kon hij meteen “het beterschapskaartje” mee naar huis nemen. Marcel heel veel beterschap, we missen je, maar gezondheid boven alles.

En blijft het nu de komende maanden stil rondom Café Dapper? Nee hoor. Natuurlijk gaan we als Café Dapper de lopers aanmoedigen tijdens de Roze Woensdag van de Vierdaagse in Nijmegen. Woensdag 19 juli is het zover. Hierover wordt nog apart informatie verstrekt.

En vrijdag 28 juli gaan we met een hele groep naar de Mini Milkshake in Amsterdam. Kortom het wordt een drukke en gezellige zomer.

De laatste maanden merken we dat veel mensen vanuit Café de Kroeg ons initiatief een warm hart toedragen. Daarvoor zijn we ontzettend dankbaar. In deze tijden van verharding en intolerantie is dat een verademing en geeft ons wat meer ruimte.

Dan wil ik tot slot onze vrijwilligers hartelijk danken. Want dankzij hen kunnen we toch weer elke keer genieten tijdens Café Dapper. Een speciale dank naar Theo en Edith. We zijn elke keer van harte welkom in hun Café de Kroeg. Gratis koffie en thee in deze dure tijden en altijd een vriendelijk woord. Dat is goud waard.

De volgende soos zal weer plaatsvinden op zondag 24 september 2023 van 14.00 tot 17.00 uur in Café de Kroeg. We hopen jullie dan allemaal weer te zien. Want Café Dapper zijn we samen en doen we samen. Dus een groot applaus voor jezelf.

Namens het gehele Dapper-team wens ik jullie een heerlijke zomervakantie toe en hoop jullie allen weer snel te zien.

René Kusters-Oris

Coördinator Café Dapper

Café Dapper juni 2023

Beste mensen, 

Aankomende zondag 25 juni van 14 tot 17 uur is alweer de laatste Café Dapper van het seizoen.

We beginnen weer op zondag 24 september. Maar is er dan helemaal niets te doen? Natuurlijk wel. We hebben nog de Roze woensdag tijdens de Nijmeegse Vierdaagse en we gaan met een hele groep naar de Mini Milkshake in Amsterdam. Informatie over dit alles volgt nog. 

Maar aankomende zondag nog een keertje gezellig bij elkaar voor de zomerstop.

Het wordt een bijzondere bijeenkomst want we willen Wil hier extra in het zonnetje zetten. Wil is al nu al 10 jaar vrijwilliger bij Café Dapper en dat is toch een hele prestatie. Dus kom gezellig zondag Wil een dikke zoen geven. Wij zorgen voor koffie, thee en een hapje. En last but not least, een mystery guest DJD….

Groetjes team Café Dapper. 

Café Dapper mei 2023


MEI 28 @ 2:00 PM – 5:00 PM

Hallo beste Dappertjes,

In mei leggen alle vogels een ei. In mei zijn René en Frans ook weer van de partij. Zijn jullie er ook bij? Dan maken wij elkaar nog een keertje blij?

Frans en René hebben vast leuke verhalen over hun reis.

Café Dapper gaat gewoon door tijdens Pinksteren.

Groetjes van het Café Dapper team.

CAFÉ DAPPER TEAM

Bekijk de site van Organisator

Soos voor LHBTI-ers met (licht) verstandelijke beperking waar je mag zijn die je bent!

cafedapper@cocregionijmegen.nl

CAFÉ DE KROEG

Grotestraat 17
Nijmegen, + Google Maps

Theo, Gerard en Judith vormen samen het bar team van Café Dapper.
Theo, Gerard en Edith vormen samen het bar team van soos Café Dapper.

Café Oké mei Amsterdam

Lieve bezoekers van Café Oké 

Aanstaande zondag 21 mei is er weer Café Oké van 13 tot 16 uur in het Doven Centrum ,Stadhouderskade 89 in Amsterdam.

We gaan dan bingo spelen met prijzen , gezellig bijpraten en spontane dingen doen.

We hopen jullie allemaal weer te zien.

Koffie, thee en iets lekkers is gratis.

Tot volgende week zondag!

Patricia, Mustafa, Kris, Danny, Wilant en Pim